Treenipäivä. Olikin taas tooosi kivat treenit! Kerkesimme ottaa neljä kierrosta koska osallistujia ei ollut kuin kuusi, joka on minusta oikein sopiva määrä. Kerkeää kunnolla panostaa jokaisen koiran liikkeeseen ja ehkä vielä vähän leikkiä koiran kanssa.

Jaden kanssa otin aluksi veneen haun. Hieman oli lähdössä hankaluuksia kun ei tosiaan voi koiraa härnätä siinä rannassa yhtään, mutta heti kun veneestä kutsuttiin niin Jade lähti hakemaan venettä. Kolme käskyä olisi siinä liikkeessä mennyt, rajahan on kuusi sove- ja alo-luokassa.

Toisella kierroksella harjoiteltiin vientiä. Alku oli vähän hankalaa, Jade pudotti esineen. Mutta sitten kun kunnolla houkutteli veneestä ja härnäsi vientiesineellä niin johan lähti! Matkahan ei vielä ole kuin 15 metriä, tärkeintä on nyt että Jade oppisi tajuamaan mistä on kyse!

Kolmannella kierroksella otin vaihtelun vuoksi avoimen luokan veneenhaun. Tässä siis koira sekä koiran ohjaaja on samassa veneessä, sieltä heitetään köysi ja koiran pitää se oma vene hinata rantaan. Mä olin aivan varma että Jade ei hyppää veneestä jos mä olen siellä myös. Heitin köyden ja Jade hyppäs samantien käskystä veteen ja hinasi veneen rantaan!! Rannalta joutui hieman kutsumaan että ui tolppien välistä mutta todella upea suoritus!!

Viimeiseksi otin sitten vain veneestä hypyn kun jotain piti keksiä. Se on varma liike, mutta vielä Jade vähän aristelee sitä hyppäämistä, lähinnä pudottautuu.