Hieno viikko ollut takana tähän asti koirilla! :)

Tiistaina kävin Nemin kanssa kuuntelemassa ammuntaa - ei mitään reagointia. Mahtoikohan edes tajuta että jossain paukkuu?

Keskiviikkona Jaden kanssa vepetreeneissä ja meni kaikki liikkeet todella hyvin!! Kerrankin pääsin ottamaan kaikki sove-/alo-luokan liikkeet samalla treenikerralla. Ensin veneen haku, 2 käskyllä haki veneen. Ensin lähetän ja Jade jää veteen katsomaan ja sitten veneestä kun huutaa niin lähtee samantien ja tuo veneen rantaan.

Toisella kierroksella vientiä, eka onnistui LOISTAVASTI!! Sitten kävin ahneeksi ja yritin toista kertaa heti perään niin ei sitten millään. Ääh, pitäisi vain lopettaa heti kun onnistuu ja kehua sitten koiraa vaan kovasti.

Kolmannella kierroksella veneestä hyppy, hienosti meni sekin.

Viimeiseksi sitten hukkuvan pelastaminen. Tämä liike on onnistunut meillä aina, vaikka Jade ei kovinkaan montaa kertaa ole päässyt sitä kokeilemaan. Vähän varovaisesti ehkä lähtee liikkeelle, mutta ei tarvi käskyttää kuitenkaan. Hyvät treenit oli! :)

***

Tänään kävin sitten Jaden kanssa KKS:n järjestämässä mätsärissä vähän harjoittelemassa. Jadehan ei oo koskaan pärjänny noissa, saanu melkein aina vaan sinisen eikä sijoittunu. Mun mielestä meillä meni taas tosi huonosti esiintymisen suhteen, oli liikaa kiinnostavia hajuja maassa niin Jade vaan halus niitä haistella. :/

Tuomari kuitenkin tykkäsi ja Jade oli SIN 3