Koirakoulut on taas alkaneet ja tänään olin Nemin kanssa. Hieman oli taidot ruosteessa, varsinkin seuraaminen, mutta kyllä se siitä :)

Treenit oli tosi lyhyet kun oli muka niin kuuma. Mä ainakin palelin kentällä kun tuuli aika kovasti :D Harjoiteltiin seuraamista, perusasentoa, maahanmenoa ja paikallaanpysymistä. Tehtiin myös yksi pujottelu-harjoitus ja lopuksi luoksetulo kujan läpi. Nemin kanssa meni tosi hyvin pujotteluun asti kunnes kultainennoutaja meinas hyökätä kimppuun kun oltiin sitä ohittamassa, sen jälkeen Nemi vaan pälyili ympärilleen peloissaan ettei kukaan yllätä. :/ Kyllä mä ymmärrän että tuollaisten koirien kanssa pitäisi käydä mahdollisimman paljon harjoituksissa ja paikoissa missä on paljon väkeä/koiria, ja olihan sillä koiralla kuonopanta että omistajan on helpompi hallita koiraa jos se meinaa käydä rähisemään. Mutta kun noissa harjoituksissa on niin paljon "arkoja" koiria, jotka ovat siellä sen takia että kaipaavat sosiaalistamista ja mukavia kokemuksia koirista/ihmisistä.  Nojoo, Nemi onneksi kyllä unohtaa nuo asiat nopeasti ja hyvin äkkiä oli taas oma hölmö itsensä. :D

Kotipihalla harjoiteltiin vielä BH-kokeen liikkeitä, lähinnä seuraamista ja liikkeestä maahan ja istumaan. Kunpa tuon jätättämisen saisi Nemistä pois.. Edelleen se vaivaa :( Varsinkin kun pitää ilman hihnaa mennä niin koira tulee metrin jäljessä LÖNTYSTÄEN. argh!!

Huomenna jää vepe-treenit taas väliin, mutta sitten pitää oikeasti käydä loppukauden treeneissä, niitä ei montaa enää ole jäljellä (paitsi jos sää jatkuu lämpimänä).