Vepen kausi lähenee uhkaavasti loppua, harmillista. Meillä on alkanut Jaden kanssa sujua todella hyvin treenit.

Eilen olimme taas harjoituksissa. Todella pieni oli osanotto: 4x valkkari, 2xflätti, 2xlansu. Koiriahan siis oli runsaasti, mutta ihmisiä vain 5+apumies !

Ekalla kierroksella otin Jaden kanssa taas veneen haun, siitä on aina hyvä lähtä liikkeelle. Tosi hyvin meni. Lähetyksestä kahlasi veteen ja lähti sitten uimaan kun veneestä huudettiin. Nyt osaa jo ohjeistaa apuohjaajaa että huutaa sieltä veneestä heti kun olen lähettänyt koiran.

Toisella kierroksella otin viennin. Vain yhden viennin. Se meni ihan älyttömän hienosti!! Nyt myös maltoin olla ahnehtimatta ja lopettaa heti ensimmäiseen onnistuneeseen suoritukseen. Vaikka toistot tekisi Jadelle tosi hyvää, en viitsi ottaa riskiä ettei liike onnistukkaan enää yhtä hyvin.

Kolmas kierros meni ihan uudella liikkeellä. Otin avoimen luokan veneestä hypyn (vai kulkikohan se tuolla nimellä?). No kuitenkin, Jade hyppää kauimmaisesta veneestä ja nappaa matkalta mukaan toisen veneen ja tuo sen rantaan. Tämä liike onnistui 99 %:sti. Ainut että ei tullut poijujen välistä mutta ei haittaa!! Kiva huomata että Jade heti älysi mitä sen pitää tehdä kun köysi lensi veneestä. Mahtava likka!

Hukkuvan pelastaminen ei valitettavasti onnistunut niin hyvin kuin odotin. Jade jäi rannalle ruikuttamaan. Lähti kuitenkin lopulta uimaan kun itsekin lähti kahlaamaan ja osoitteli hukkuvaan päin. Saatiinhan se ihminen sieltä tuotua sitten rantaan..

**

Nemin kanssa ollaan ahkerasti treenailtu BH-koetta varten. Vahvistettu sivun merkitystä ja käännöksiä. Tänään valkkaritreeneissä harjoittelinkin taas BH:ta varten muiden harjoitellessa näyttelykäyttäytymistä. Meillä meni Nempsun kanssa tosi hienosti. Nemi seurasi koko ajan tiiviisti vierellä, tajusi sivun ilman käsimerkkejä ja pysyi käännöksissäkin mukana. Liikkeestä maahan/istumaan Nemi jää usein seisomaan paikalleen. Eihän siitä lähde kuin -5 pistettä, mutta pisteitä nekin..