Iltapäivä näytti vepe-treenien suhteen huonolta kun tummat pilvet lähestyivät ja sitten kun töistä kotiin pääsin niin taivas repesi ja ukonilma alkoi. Katseltiin terassilta salamointia ja jyrinää, Nemillä vaan pää vispas vasemmalle ja oikealle kun kuulosteli jyrinöitä ja pauketta. Jade erehtyi menemään sateeseen ja pinkoi sitten pöydän alle suojaan kun tulikin niin kovalla tuiskulla naamaan vettä. Onneksi ukkonen ei kestänyt kuin hetken ja aurinko alkoi taas paistamaan kun vepe-treenit alkoivat.

Meitä ei montaa ollukkaan harkoissa, 5 valkkaria ja 3 flättiä ja 2 labbista. (=6 henkeä). Kerkesin Jaden kanssa ottamaan vaikka mitä!! Aluksi kokeilin veneen hakua. Se alkaa uhkaavasti näyttää huonoiten sujuvalta liikkeeltä. Mä en ymmärrä miksei Jade enää lähde niin innolla venettä hakemaan kuin ennen? On pakko kunnolla härnätä köyden kanssa ja ottaa vähän jahtaustakin että Jade viitsii lähtä edes uimaan.. :(

Otin myös avoimen luokan veneen haun, eli oman veneen hinauksen. Ekalla kerralla Jaden katse oli rannassa ja namipurkissa niin minähän jäin veneen kanssa ulapalle kun Jade pomppas veneestä ja paineli suoraan rannalle. Uusinta yrityksellä sama homma, mutta sain Jaden kääntymään ja tulihan se venekin sieltä sitten mukana. :D Jade on vaan jostain nyt keksiny uida aina lähimpään kivikkoon joka vastaan tulee. Ennen aina hyvin uinut tolppien välistä suoraan mun luo, mutta nyt menee tosi kauas ja ui sitten rannan viertä mun luokse. Ei tule suoraan luokse vaikka kuinka karjuu ja heiluttelee namipurkkia.

Kokeiltiin myös vientiä, meni ihan mahtavasti molemmilla kerroilla!! Itse olin veneessä ja Jade lähti rannalta. Pakkohan siinä on vielä paukutella patukoita ja huudella mutta pääasia että koira lähtee uimaan vientiesine suussa ja tuo sen veneelle asti!

Jade pääsi myös VIHDOIN kokeilemaan hukkuvan hakemista. Se liike kyllä sujuu ihan hienosti, ainut vaan että Jade vei hukkuvan sinne kivikkoon myös :D Oliskohan johtunut tuulesta tänään? Hirveä tuuli rannasta poispäin, tosin viime kerrallakin meni kyllä sinne kivikkoon eikä suoraan rantaan.. Kivat treenit oli, täytyisi vaan keksiä joku tosi ihana palkka Jadelle tohon vientiin (ja muuhunkin), koska jossain vaiheessa mun on pakko siirtyä itse rannalle lähettäjäksi..

**

Ollaan koirien kanssa asusteltu maanantaista lähtien mun vanhempien luona kun he lähtivät pariksi viikoksi Norjaan. Koirat tykkää kun saa koko ajan juosta pihalla ja latojen alla ja käydä uimassa. Kun vain vähän rentoutuisivat yöksi ettei joku olis koko ajan läähättämässä vieressä..