Taas kävimme Nemin kanssa koirakoulussa. Totta puhuen, alkaa olemaan kyllä jo vähän liian helppoa meille tuolla, kuten ohjaajakin sanoi että me osaamme niin hyvin että kannattaisi suosiolla mennä siihen kokeneempien koirakouluun. Ehkä seuraavalla kerralla menemme. Itse tykkään kyllä tuosta enemmän kun koiria on paljon.

Tänäänkin harjoittelimme jääviä liikkeitä, ne meni ihan kivasti. Nemi vaan käy puuhailemaan jo omiaan kun olen palannut sen vierelle. Hyvä että kerkee sanoa "sivu"-käskyn kun Nemi on jo esim. noussut maasta sivulle istumaan.. Harjoitusta vaan :)

Otimme myös vähän erilaisen paikallamakuun. Kaikki jättivät koirat maahan ja lähtivät sivulle kävelemään, ei eteen, kuten yleensä. Aikamoinen show yhdessä vaiheessa pyörähti käyntiin kun jonkun koira lähti maasta ja sitten seuraava ja lopulta juoksivat ohjaajat ja koirat joka puolella. Mutta kuinkas ollakkaan, kaksi valkoistapaimenkoiraa Nemi & Nemo makaa vierekkäin katsellen ihmeissään ympärillä vallitsevaa kaaosta.:D Kyllä siinä vaiheessa olin taas niin ylpeä Nemistä, ettei se lähtenyt juoksemaan kun muutkin lähti!

Koirakoulun jälkeen ulkoiltiin vielä muutama tunti vanhempieni pihalla. Otin siellä Jaden kanssa toko-liikkeitä, mutta eihän se ADHD edes kuuntele mitä sille sanoo. Näkee vaan kun makkaranpalat vilkkuu silmissä.. Huoh.. BH-koe on kaukana haaveissa, koska paikallamakuu ei tuu onnistumaan vielä pitkiin aikoihin.......