Tällä viikolla ollaan harjoiteltu tokoa nyt vähän enemmän kuin normaalisti. Maanantaina käytiin sakemannien koulutuskentällä kokeilemassa A-estettä. Nemillä ei ollut siinä mitään ongelmaa. Tosi hienosti meni yli. Tarkoituksena oli siis vähän tutkia miten Nemi pärjäisi pk-lajeissa, kuten jäljessä. Kokeessahan on myös tottelevaisuutta ja A-este. Otin myös toko-kokeen liikkeet ja hyvin meni. Seuraaminen oli kyllä vähän sähläystä, mutta muuten ihan ok.

Eilen kävimme sitten ihan oikeissa toko-harjoituksissa. Otimme porukalla paikallamakuun, eikä Nemillä ollut muuta ongelmaa siinä kuin vinoon meneminen. Nemihän oikein kunnolla käy sinne makoilemaan. Sieltä kun pitäisi nousta sitten käskystä sivulle niin asento jää ihan vinoksi ja siitä voidaan sakottaa kokeessa.

Yksitellen otimme sitten luoksetuloja. Minulle otettiin ihan kokeenomaisesti, sekin meni muuten tosi hyvin paitsi se luoksetulo oli aika laiskaa. Ohjaaja kehottikin ottamaan luoksetuloja niin, että heittää esim pallon selän taakse, jolloin koirakin saa vähän vauhtia ja se oppii ettei hidastelu kannata kun ei tiedä koska pallo tai joku muu lentää.

Hyvä mieli jäi harjoituksista. Nyt vaan tehotreeni perusasennon ja muiden liikkeiden kanssa ja sitten kokeeseen. ;)