Päivitelläänpäs taas hieman meidän kuulumisia..

Aika ahkerasti ollaan taas Nemin kanssa treenailtu tottista. Tiistaina olimme SPL Kaakon tottistreeneissä. Sain paljon hyviä vinkkejä Nemiä varten ja Nemikin sai monelta ihmiseltä suun auki. Valkoinenpaimenkoira, joka ei pelkää ja jonka istuminen on todella nopeaa. Kyllä sai taas olla ylpeä tosta tytöstä :)

Jaden kanssa olen myös kokeillut hyppyä ja A-estettä. Molemmat menee tooosi hyvin ja kävinkin harkitsemaan jos Jaden kanssa lähtis myös toko-kokeisiin. Paikallamakuu kun siellä on vain se 2 minuuttia, Jade SAATTAISI sen pysyä jos itse olen aivan paikallaan ja hengittämättä.... BH-kokeeseen haluaisin myös, mutta siinä paikallamakuu on n. 5 minuuttia, tai sen ajan mitä toinen koira kaavion suorittaa. Seuraaminen on meillä todella hyvää (vaikka vähän edistääkin) mutta sitten nämä liikkeet missä pitäisi jäädä paikalleen kun ohjaaja lähtee pois.. Aijjai.. No, mutta keväällä sitten varmaan aikaisintaan kokeisiin.

Eilen tytöt pääsivät mukaan mun töihin. Meillä oli tyky-päivä ja ulkoilimme koko päivän. Kyllä työkaverit tykkäs näistä kakaroista. Lenkkeiltiin varmaan 9-10 kilometriä ja koirat oli kyllä niin väsyneitä sen jälkeen.. Samoin minä.