Tänään kävimme moikkaamassa siperianhuskeja Bellaa ja Rustya.

Nemi ei oo oikeen niiden kanssa tullut juttuun kun noilla on vähän rajut leikit eikä ne tunnu välittävän toisten "tunteista", eli ei jätä rauhaan vaikka toinen ei halua leikkiä. Tänään Nemi yllätti sitten meidät kaikki...

Nemi oikein haki Bellaa leikkimään ja ne juoksivatkin ympäri pihaa ihan innoissaan. Nemi myös vaani ja haastoi leikkiin. Taitaa tuo lumi tehdä kepposet Nemille, toinen menee niin sekaisin siitä että unohtaa nuo kaikki kamaluudet.. Toisaalta tämä oli vasta kolmas tapaaminen, joten vaatiihan se aikaa että toisiin koiriin tottuu.

Jadella ja Rustyllä ei tänään sukset kulkeneet suorassa. Hampaita piti vähän väliä näytellä puolin ja toisin.. Kerran piti koirat erottaa toisistaan kun ei meinannut tulla loppua "tappelusta". Eihän se mikään kunnon tappelu ollut, molemmat on vaan niin itsepäisiä eivätkä halua luovuttaa. Pitää näyttää kuka on pomo. Rusty tais voittaa, Jade luovutti kaikki lelutkin Rustylle heti kun se tuli lähelle.

Tämä kolmas tapaaminen meni kuitenkin huomattavasti paremmin kuin edellisellä kerralla. Ensi kerralla ehkä vieläkin paremmin?!

Kameraa ei nyt ollut eikä kuviakaan olisi saanut kun oli niin pimeää, mutta tässä muisto viime kerralta: