TAAS kävimme pienellä näyttelymatkalla Pietarissa Jaden kanssa.

Jotenkaan ei yllättänyt yhtään, että koko matkan ajan oli hirveä lumimyrsky. Suomen puolella lunta ei satanut yhtään, mutta heti kun ylitimme Venäjän rajan alkoi taivaan täydeltä sataa isoja märkiä lumirättejä. Alkaa olla tuttua tämä kun ollaan omalla autolla liikkeellä niin joko tulee kaatamalla vettä (viime kesä Latviassa) tai on lumimyrsky (edellinenkin Pietarin reissu..), seuraavaksi varmaan pyörremyrsky?? Hieman jännitti ajella Pietarin keskustassa kun vähän väliä oli kolari sattunut, mutta onneksi kukaan ei ajanut meidän perään. Saakohan ne venäläiset ajokortin muropaketista?

Meillä olikin oikein pikavisiitti tuolla tällä kertaa. Ensin saimme taistella itsemme parkkialueelle kun piti jokin roopushka ostaa ja eihän siellä taas kukaan puhunut englantia.. Roopushkan saimme lopulta ja ryöstettiin vielä 50 ruplaa extraa. Parkkeerasimme auton ja tietenkin VÄÄRÄN HALLIN eteen.. Meidän näyttelyhalli oli siellä parin sadan metrin päässä minne ei tuosta paikasta autolla voinut ajaa.

Näyttelykehässäkin lähinnä vain pyörähdimme ja Jaden kirous jatkuu yhä..

->  AVO ERI/2, PN3, VASERT

Tuota varasertiä on Jadella Suomestakin jo aivan liikaa ja kohta on saman verran Venäjänkin puolelta.. :D Ikuinen kakkonen siis..

Venäläiset koirat korjasivat potin tällä kertaa kotiin.