Hohoii, keskellä viikkoakin täällä tapahtuu ;)

Tänään olimme valkkarien omissa treeneissä. Jade toimi lähinnä katselu-oppilaana paksissa kun touhusin Nemin kanssa. Jade on nyt sentään päässy viikonloppuisin maailmalle meidän kanssa niin nyt piti viettää vähän "laatuaikaa" Nemin kanssa.

Elina oli kuin tilauksesta hankkinut toko-esteen itselleen joten harjoittelin hyppyä pitkästä aikaa. Itselläni ei ole mitään estettä millä voisi harjoitella, joten toko-liikkeistä hyppy sujuu kaikkein huonoiten. :( Eihän Nemi enää edes muistanut mitä sana "hyppy" tarkoittaa, tuijotti vaan vierestä.. Käden avulla sitten hyppäsi.. Pakko treenata sitä vielä, koska käsiapuja EI SAA käyttää.

Jäävät liikkeet sitten menivät todella hienosti. Maahanmeno taitaa olla Nemin vahvin liike ja luotankin siihen 98 %:sti että se myös menee maahan kun käsken. Seisomisessakin on vähän niin ja näin.. pieni mahdollisuus on, että meneekin maahan, mutta pitää muistaa sanoa seiso-käsky monella o:lla, eli seisooooo. Tarkkoja juttuja ;)

 

Muita kuulumisia.. Vaihdoin koirien ruoan Golden Eaglesta suomalaiseen Jahti & Vahtiin. Yritän nyt myös entistä ahkerammin tarjoilla raakaruokaa, vähintään joka toinen päivä. Minulla vain on todella pieni pakastin, tai siis koirille on valitettavasti vain yksi lokero johon mahtuu n. 7 kg ruokaa. Arkkupakastin pitäisi melkein hankkia, pieni sellainen, niin saisi ostettua koirillekin enemmän ruokaa kerralla Kennel-Rehusta. Ei siellä kuitenkaan joka viikkoa kerkeä käymään.

Nemi on pudottanut kaiken karvan ja nyt honkkelijalat oikein korostuu. Myös Jade on aloittanut karvan vaihtamisen, joten Nemin juoksuja voisi kohta puoliin odotella :) Muutama viikko vielä, koska Jade ei vielä merkkaile yhtä paljon kuin juuri ennen juoksuja! Siitä tiedän että Nemi aloittaa juoksut kun oletan että Jade ne aloittaisi ensin, mutta Jade odottelee Nemin juoksut loppuun ennenkuin itse aloittaa. Nemihän taas ei oikein ymmärrä merkkailun päälle, eikä siitä huomaa muuten kuin karvanlähdöstä että juoksut on tuloillaan.

Mutta ennen niitä juoksuja me tehdään vielä vaikka mitä jännää!!