Paljon ollaankin nyt Jaden kanssa puuhailtu kaikkea.

Tiistaina olimme pitkästä aikaa KKS:n koirakoulussa, edistyneiden ryhmässä. Mua vähän pelotti miten huonosti meillä menee kun ei tosiaan olla Jaden kanssa tehty tottista moneen kuukauteen kunnolla..

Kyllähän se alku olikin vähän riehumista ja Jade kävi kaikki taidot läpi tassusta seisomiseen jotta olisi saanut lihapullaa. Ei olisi millään malttanut istua sivulla. Mutta voii että!! Kyllä meillä menikin tosi hienosti kaiken kaikkiaan :) Jade sai kivasti kehua siitä miten hyvin osasi siirtyä mun sivulle kun käännyttiin vasemmalle paikallaan. Jade onkin niin pieni ja ketterä, sen on helppo tehdä tuollaisia pieniä liikkeitä, verrattuna sitten semmoisiin isompiin koiriin..

Otettiin myös mukavan paljon kaikkia liikkeitä mitä BH-kokeessa pitää osata, esim. paikallamakuu. Ei nyt tosin yhtä kauaa kuin siinä kokeessa, taisi olla max 2 minuuttia. Jade pysyi tosi hyvin, singahtaa vaan samantien vierelle istumaan kun kävelen takaisin eikä malta odottaa käskyä.. Harjoitusta, harjoitusta :)


Torstaina kävimme myöskin pitkästä aikaa match showssa, järjestäjänä oli KKS. Isoja koiria oli n. 35 kappaletta, eli aikamoinen määrä. Jade esiintyi todella mahtavasti, kun olisikin näyttelyissä noin hienosti....... Valkkareita olikin edustettuna jopa 6 (vai laskinkohan oikein..) ja melkein kaikki pärjäsivät palkinnoille asti!

Jade PUN 3


Tämä on kyllä tosi huono kuva, olisin kyllä ottanut enemmän ja parempia mutta kun hetkeksi käänsin selkäni, niin jo Jade näytti tältä: