Ollaan vietetty ihana äitienpäivä! Aivan mahtava kesäinen ilmakin ollut, joten päivä on ollut todella mukava.

Lähdettiin heti kun porukoille saavuttiin niin mereen vilvoittelemaan. Jadehan sinne paineli ensimmäisenä.


Ja tässä Nemin lempipuuhaa, pellehypyt!



Veega-sakemanni kävi myös huutelemassa meille rannan toiselta puolelta. Nemillä oli myös paljon asiaa, ei sentään hypännyt mereen ja lähtenyt uimaan Veegan luokse. :D


Uimareissun jälkeen lähdettiin käymään minun serkkujen luona kun heille oli tullut tämmöinen pieni vauva<3 Novascotiannoutaja, Kerttu.


Nemi ja Kerttu. Todella hyvin tulivat toimeen keskenään, Nemi ei edes yrittänyt komentaa pikkuista, vaikka se kuinka yritti hampsia Nemin jalkoja.


Nata-vanhus. Natakin oli yllättävän rauhallinen, viime kerralla kun käytiin kylässä niin Nata ei millään päästänyt Jadea sen reviirille, näinköhän Kertun tulo on vaikuttanut Nataankin. Täytyy mennä taas pian uudelleen kylään, varsinkin kun Kerttu hieman kasvaa niin jaksaa paremmin peuhata näiden kanssa. :)


Jadella taitaa olla valeraskaus ensimmäistä kertaa.. Tuonnekin puun alle se teki pesän ja on tänäänkin kolunnut kaikki ladot ja kiven kolot läpi jos jonnekin saisi tehtyä pesän. Kaivaa myös koko ajan kiven koloja ja pusikkoja. Eilenkin oli sänky myllätty kotona niin perusteellisesti kun oli pesää tehty. :D