Treeniviikko alkaa olla taas lopuillaan, vaikka aika vähänhän me ollaan tällä viikolla mitään treenailtu. Mehän melkein vaan lomaillaan kaikki illat ;)

Eilen tietenkin oli vesipelastusta - kuten joka keskiviikko. Nemi jäi talonvahdiksi silppuamaan pahveja, jotta mamman on kiva tulla kotiin. Ihana ilma oli taas olla rannalla, jotenkin on aina tosi kivat treenit kun sää suosii. Ei palele, vedessä voi kahlata ilman saappaita eikä kastuminenkaan haittaa yhtään kun on lämmintä.

Jaden kanssa taas treenailin niitä perinteisiä liikkeitä mitä alokasluokassa on. Ensimmäiseksi veneenhaku, joka meni paremmin kuin hyvin! Jade kävi todella kuumana rannassa, haukkui ja oli koko ajan lähtemässä veneen perään. Sitten kun päästin irti niin ei todellakaan miettinyt kahta kertaa lähteäkö uimaan vai ei. Jes :-)

Tokalla kierroksella päästiin pelastamaan hukkuvaa! Se olikin hauskaa, viime kesänä ei taidettu kokeilla kun pari hassua kertaa, onneksi tänä kesänä jo näin aikaisessa vaiheessa. Jadelta onnistui ihan täydellisesti, lähti arpomatta ja raahasi hukkuvan ihmisen rantaan.

Kerkesin jo ajatella että nyt on tosi hyvät treenit, kerrankin kaikki menee ihan nappiin ja ehkä Jadella oli ollut vain huonoja päiviä kun ei edellisillä kerroilla ollut tehnyt mitään kunnolla.. Nooo, viimeiseksi otimme taas sitä vientiä..... Jo sana "vienti" saa savun nousemaan mun päästä. Eihän se onnistunut taas alkuunkaan, ei sitten mitenkään päin. Sama vanha piippaus jatkui rannalla, lähtee sen pari metriä patukka suussa ja sitten käy läiskimään sitä tassulla ja piippaamaan.  YHYY!!

***

Tänään olin Nemin kanssa näyttelytreeneissä. Meni ihan kivasti, oli vain harmillisen kuuma joten Nemiä ei paljoa kiinnostanut seisoskella siellä kentällä. Kivasti kehuttiin liikkeitä, kuulemma maailman valloittaja! Kun vain saataisiin valloitettua se viimeinen serti Suomen maalta..

Näyttelytreenien jälkeen kävin koirien kanssa Itärannassa vilvoittelemassa. Pyörimässä vähän vanhoilla hoodeilla :) Sieltä sitten virkeänä vielä valkkaritreeneihin.