Hellou hellou, we are still alive!

Juhannus meni ja koirat sai juosta vanhempieni luona vapaana paljon. Sunnuntaina törmäsimme siellä supikoiraan. Nemi on muutenkin haistellut todella paljon ladon alta aina kun kävelemme siitä ohi, tällä kertaa löytyikin se mitä on etsitty ja voitte kuvitella sitä meteliä mitä siitä supikoirasta lähti kun meidän tytöt löysivät sen.. Huhhuh!! Viime vuonnakin törmäsimme meidän rannassa samaan otukseen ja hyi että oli kauhea näky kun se hampaat irvessä ja karvat pystyssä huusi koirille. Nyt en onneksi nähnyt sitä olentoa ja huusinkin koirat äkkiä sieltä pois ettei se vaan hyökkää niiden päälle. Se on muutenkin ihan sekaisin kun liikkuu päiväsaikaan, supikoirahan on yöeläin. Tämä otus liikkuu paljon päivisin, syö mansikat mansikkamaalta ja raahaa kakaroitaan pitkin pihaa keskellä päivää ???

Jade sitten eilen sai todella kauniin arven silmäkulmaan. Nemi hieman taklasi ja Jade lensi päin puuta ja naama auki. Nyt ei tarvi uida eikä pyyhältää pitkin metsiä hieromassa naamaa ulosteeseen (kuten Jadella on tapana) ettei silmä vaan tulehdu. Ajoitus ihan mahtava, koska meillä on näyttely edessä.

Mitäpä muuta, ei oikein mitään. Lomaillaan vaan kun itsekin olen kesälomalla Ensiviikolla alkaakin kova kuri ja käytöskoulu (ainakin Jadella) kun itse olen reissussa.