Keskiviikkona olimme taas Jaden kanssa vepe-treeneissä. Oli ihana ilmakin, todella lämmintä joten mikäs olisi parempi tapa viettää iltaa kuin rannalla vesipelastuksessa.

Jade on ottanut vähän takapakkia tai sitten sitä ei vaan enää kiinnosta?

Ensimmäisellä kierroksella otin veneenhaun. Tosi hyvin meni muuten, mutta se rannasta lähtö on edelleen tosi hankalaa. Pelkkää uikuttamista ja veden lipittämistä. Päätinkin että turha ottaa enää pitkillä matkoilla vaan lyhyet matkat ja paljon köydellä härnäämistä että siitä liikkeestä tulisi superkivaa ja Jade innolla lähtisi veneen perään.

Toisella kierroksella vientiä, voitte arvata miten meni.... Erittäin huonosti.. :D Mä jo luulin että edellisellä viikolla viennin epäonnistuminen olisi johtunut rannasta kun olimme veneenlaskupaikalla. Tällä kertaa olimme taas vanhalla paikalla, hiekkarannalla, jossa vienti on onnistunut tosi hyvin (aika usein..). Eipä lähtenyt Jade metriä pidemmälle patukka suussa. Mä kyllä veikkaan että palkalla on jotain tekemistä tän asian kanssa, täytyis olla joku parempi esine palkkana. Kumista vepepatukkaa olen etsinyt, koska niistä Jade tykkää kun saa puristella kunnolla. Etsimme edelleen....

Meitä oli sen verran vähän enää loppuillasta joten kerkesimme ottaa neljä kierrosta. Mulla oli Jaden kanssa jo ideat loppu kun ei mikään ollut onnistunut, joten Nemi pääsi välillä suorittamaan. Nemillä meni toooosi upeasti!! Eihän se oo koskaan ollut edes tuolla (okei, pienellä veneajelulla ja that's it), nyt sitten olin ahne ja otin suoraan veneestä hypyn. Meni ihan täydellisesti. EI yhtään kiemurtelua veneessä, ja pomppasi samantien kun annoin käskyn. :)

Jaden kanssa otin myös viimeisellä kierroksella veneestä hypyn, että edes joku liike olisi sen kanssa onnistunut... :D

Mutta oli kyllä tosi mukavat treenit! ^__^

Elina kävi kameran kanssa vierailemassa meidän treeneissä ja otti hienoja kuvia:

Tässä veneenhaku


Onnistunut suoritus


taas mennään..


Valkoinenpaimenkoia mallia luppakorva.