Muistellaanpas hieman meidän viimekertaisia vepe-treenejä. Ne treenit ei kyllä helpolla unohdu, koska Jadella onnistui kaikki ÄLYTTÖMÄN HYVIN!!


Veneen haun taisin ottaa ekana liikkeenä ja meni tosi hyvin!! Lähtö kun vaan olisi vauhdikkaampi, mutta pääasia että Jade lähtee uimaan eikä jää piippaamaan rantaan.

Vienti mua vähän jännitti, mutta voi että!! Jaden suoritus oli 10 pisteen arvoinen. Otettiin vielä kaksi kertaa peräkkäin ja kummallakin lähti. Itse olin nyt veneessä ja Sanna lähetti rannalta. Hyvä jade! :)

Hukkuvaa ei nyt otettu kun meillä loppui aika rannassa ja sitten joku porukka laski ja nosti samaa venettä varmaan 4 kertaa ees taas siinä veneenlaskupaikalla, joten meidän piti koko ajan keskeyttää..

Hyvät treenit oli ja kannatti tosiaan harjoittelu maanantaina, eihän se kerta viikkoon oikein riitä jos haluaa takoa koiran päähän jotain.

Loppuviikko me ollaankin vaan oleiltu kotosalla. Ensiviikolla sitten tehotreeni tokoilun pariin Nemin kanssa. Saa nähdä tuleeko siitä mitään kun Nemi on alkanut vähän kiukuttelemaan, se on löytänyt sisäisen pentunsa jostain? :D