Hiljaiseloa on taas ollut täällä blogissa, eipä sitä kesällä jaksa pahemmin koneella istua eikä varsinaisesti mitään tekemistäkään ole koirien kanssa, siis mitään ERIKOISTA.

Tänään kuitenkin olin Nemin kanssa vepeilemässä. Ihana ilma oli ja vesikin oli toooosi lämmintä! :)

Nemin kanssa otettiin ensiksi veneestä hyppy. Kyllä oli homma taas saada koira veneeseen, joutu kunnolla houkuttelemaan ja lopulta viskasin Nemin pannasta sinne ja lykkäsin taas veneen matkoihin. Hyvin hyppäsi käskystä, eli ei mitään negatiivista sanottavaa.

Toisella kierroksella leikin taas vähän köydellä ja Nemi sai sitä hakea veneestä. Tässä pitäisi enemmän kuumottaa koiraa, eli että se olisi vauhdilla lähtemässä sitä hakemaan. Pääasia että Nemi tajuaa että köydestä täytyy ottaa kiinni ja tuoda se rantaan jos se matkan varrelle osuu.

Näiden jälkeen mulla oli taas ideat vähissä ja ajattelinkin sitten että harjoitellaan sitä veneeseen menemistä kun se oli niin hankalaa. Eli ihan rannasta vaan veneeseen ja pois. Kun tulin Nemin kanssa rantaan niin se pomppasi samantien veneen kyytiin, ihan ilman apuja. Että se siitä harjoittelusta... :D Pari kertaa otin kuitenkin veneeseen ja pois, jotta jäisi mieleen miten toimitaan ja sitten otin vielä veneestä hypyn. Tällä kertaa veneessä oli vain soutaja, eli Nemi istui ilman pitelijää. Kyllä TOKO-koira osaa :D

Kerettiin ottamaan neljä kierrosta ja viimeisellä olikin hukkuva. Mä ajattelin etten varmana ota Nemillä kun tämä oli vasta toinen kerta treeneissä. Ei varmasti tuo sitä hukkuvaa rantaan, kiertää sen mahdollisimman kaukaa. Hukkuvalla oli vielä kirkkaan oranssi puku, eli todella ufon näköinen ilmestys. Otettiin Nemillä sitten avoimen luokan hukkuva, eli Nemi hyppää 50 metristä ja hukkuva tippuu 30 metristä, eli Nemi joutuu uimaan sen ohi joka tapauksessa. Jätti kuitenkin sinne hukkumaan.. Haha. :D Eihän se vielä tajua mitä sen täytyy tehdä..

Enskerralla Jade taas pääsee, otan Neminkin mukaan jos teen jotain sellaisia liikkeitä missä Jade voi näyttää Nemille esimerkkiä ja tytöt sitten yhdessä suorittavat liikkeen. Esimerkiksi juuri tuo avoimen luokan hukkuva.

Ensiviikolla yritetään harjoitella Sannan & Bellan kanssa omineen vientiä meidän rannalla. Katsellaan saadaanko soutuvene tai jolla kaatumaan.. :D