Eilen kävin Nemin kanssa kokeilemassa vesipelastusta. Jadella alkoi viime viikolla juoksut, joten meillä on hieman taukoa. Harmi.. :(

Olipa todella vaikea mennä koiran kanssa, joka ei ihan oikeasti ymmärrä koko hommasta mitään. Jaden kanssa tämä tilanne oli öö, vuosia sitten :D Ja sitten kun itse vaan sählään enkä edes tiedä mitä olen tekemässä. Nemillä kuitenkin on ihan eri koulutusmenetelmät kuin Jadella, ne ovat kuin yö ja päivä.

Aloitettiin kuitenkin veneestä hypyllä. Tässäkin täytyi opetella menemään veneeseen, ei mennytkään ihan niin vaan kuin yleensä. Samalla tavalla me Jaden kanssa harjoiteltiin silloin, kuivalla maalla pompittiin kumiveneeseen ja pois. Nyt tosin houkuttelin Nemin itse veneeseen ja työnsin sen vaan röyhkeästi merelle. hehe. Hienosti Nemi pomppasi samantien kun annoin käskyn! :) Palkkaamisessa täytyy vaan olla todella nopea koska heti kun Nempsulla osuu jalat pohjaan se pysähtyy ja käy ravistelemaan ja sitten onkin jo unohtanut mitä oli tehnyt.. Kunpa olisi ruoka-ahne koira, olisi helpompi tässä lajissa opettaa..

Toisella kierroksella leikittiin köyden kanssa, hieman tutkiskelin miten Nemi käy köyttä vetämään ja kuinka se siitä innostuu. Hyvin veti sekä leikki köydellä ja päätinkin sitten että heitetään köyttä veneestä ja Nemi hakee. Aluksi vähän ihmetteli että mitähän tässä täytyy tehdä mutta kyllä se haki sen!! jeeee.

Katsellaan mitä ensiviikolla keksitään.