Päivitelläänpäs hieman meidän kuulumisia.. pitkästä aikaa..

Vepe-treeneissä ollaan Jaden kanssa käyty. Viime viikolla kaikki meni tosi hyvin ja vasta nyt olen alkanut tekemään oikein Jaden kanssa, ei mennyt kuin neljä vuotta että saadaan tuloksia aikaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tänään olikin sitten viimeiset vepet meillä. Osallistujia ei ollut kuin 5, joten kerkesimme ottaa muutaman liikkeen jokaisen koiran kanssa. Jadella aloitin taas perinteisesti veneenhaulla, itse olen veneessä ja ojennan köyden. Siinä ei ollut oikein mitään huomautettavaa, meni tosi hyvin :)

Vienti olikin sitten toinen liike meillä, vaadittiin kaksi lähetystä että lähti uimaan. Mutta tosi hyvin meni. Kyllä mä alan kovasti jo uskomaan siihen että soveltuvuuskoe VOISI mennä läpi.

Viennin jälkeen kokeilin avoimen luokan veneenhakua. Eli koira menee veneellä 50 metriin, toinen vene menee 30 metriin. Koira hyppää käskystä veteen, sitten lähemmästä veneestä heitetään köysi veteen ja koiran pitää hinata se rantaan. Mä luotan 100 % tässä liikkeessä Jadeen, todella varma liike!

Viimeiseksi (vai muistinkohan nyt kaikki liikkeet mitä harjoiteltiin..?) otin sitten oman veneen hinauksen. Se olikin aika säheltämistä ja Jadekin oli aika ulapalla siitä mitä sen pitäisi tehdä. Pyllisteli veneen laidalla ja yritti sieltä noukkia köyttä suuhun, hehheh. Lopulta se sitten hyppäsi veteen ja tarttui köyteen ja hinasi veneen rantaan. Joutuu ehkä enemmän itse vielä harjoittelemaan sitä köyden viskaamista ja koiran asettamista oikeaan kohtaan. ;)

Mukavasti meni treenit ja tähän on hyvä lopettaa tältä vuodelta.