Hyvää uutta vuotta vaan kaikille ja menestystä!

Meillä vuosi vaihtui mukavasti kotosalla, koirat saivat tutustua moniin uusiin ihmisiin täällä. Mua vähän jännitti miten Jade käyttäytyy rakettien paukkuessa, kun viime kesänä Viipurissa halusi olla vain sylissä kun lähellä ammuskeltiin. Aluksi Jade seurasikin minua joka paikkaan ja höristi korviaan aina tulitteen räjähtäessä ja Nemikin sitten alkoi tekemään sitä samaa eli molemmat tytöt istuivat minun takana kun jotain puuhasin. :D Tosi äkkiä Jade tottuikin paukkeeseen, eli ei enää myöhemmin evää liikauttanut kun ulkona pamahti. Nemi oli ulkonakin kun pamahteli, eikä se mitään välittänyt onneksi! :)

Mutta palataanpa hieman viime vuoteen ja muistellaan mitä olemme saavuttaneet.

Jade on saanut kerättyä helmikuun Baltian näyttelymatkalta Latvian sertifikaatin ja olemme myös vierailleet useasti Venäjällä ja sieltä onkin kasassa jo 5 sertifikaattia, eli viimeinen uupuu vielä. Suomessa olen käynyt Jaden kanssa viime vuonna VAIN kolmessa näyttelyssä: toukokuussa Haminassa, syyskuussa Heinolassa ja joulukuussa Voittaja-näyttelyssä. Heinolan reissu menikin todella hienosti kun Jade sai toisen sertifikaatin, eli Suomestakin Jadelta puuttuu se viimeinen! Yritänkin nyt metsästää sitä viimeistä Suomen puolelta, hienoahan se olisi valioitua Suomen näyttelyssä, sitten Jadesta tuleekin Suomen, Venäjän, Viron ja Latvian muotovalio kun saadaan se viimeinen! 

Nemi onkin pärjännyt tänä vuonna älyttömän hyvin ja sen kanssa on nyt jopa kiva käydä näyttelyissä kun osaa esiintyä! Helmikuussa Nemi sai Liettuan näyttelystä sertifikaatin ja oli ryhmäkilpailussa RYP 5 ja siitä olen vieläkin kovin ylpeä! Kesällä Nemi käväisi Viron puolella ja sai sieltä myös sertifikaatin. Kesäkuussa meillä olikin ihan huippuhetki Riihimäen näyttelyssä kun Nemi oli ROP ja siitä tuli Suomen muotovalio!! Nemistä tuli vuonna 2011 Suomen, Viron, Latvian, Liettuan ja Baltian muotovalio.

Tokoharrastusta olemme jatkaneet ja muutamissa kokeissa ollaan myös käyty Nemin kanssa vaihtelevalla menestyksellä.

Tänä vuonna tavoitteena on saada Jade valioksi, korkata Jaden kanssa toko-kokeet ja ehkä BH-koe. Nemin kanssa käymme toko-kokeissa ja toivottavasti Nemi saa myös jälkikasvua!