Lauantaina teimme pienen retken rajan toiselle puolelle, Venäjälle Pietariin. Matkaseurana meillä oli ihana nallekarhu-Boss.

Pietarissa oli taas kaksi näyttelyä samana päivänä, toinen RKF-näyttely ja toinen ihan kansallinen koiranäyttely. Jaden kanssa meillä ei olisi voinut mennä paremmin, jännitys olikin suuri, koska samassa luokassa oli venäläinen narttu. Ja venäjällä usein venäläiset voittavat jos vastassa on suomalainen..

RKF-näyttelyssä Jade olikin  AVO ERI/1, PN1, ROP, SERT !! ja sen lisäksi sai tittelin RKFV-12 !!!  Kyllä minulla jalat tärisi huojennuksesta kun kehästä pääsimme pois. Tuo oli myös viimeinen tarvittava SERT Venäjältä, joten Jadesta tuli Venäjän muotovalio SEKÄ Suomen, Viron ja Latvian muotovalio.

Toisesta näyttelystä ei tarvinnutkaan enää stressata, koska se mitä tulimme hakemaan oli jo saatu. Ja siellä toisessa Jade olikin PN2, Vasert. Venäläinen vei voiton, mutta suodaan se heille, koska olivat ystävällisiä kun tarjosivat meille teetä kotonaan näyttelyiden välissä. Näki myös vähän enemmän Pietaria toiselta suunnalta.

Hyvä reissu oli, sitten odotellaan että voidaan laittaa valion arvon hakemus sisään, niin saadaan ihan viralliseksi kaikki!

Kuva MVA-ruusukkeen kanssa on tulossa, kunhan valosan aikaan päästään kuvailemaan!