Tämmönen mukava haaste tuli Sannalta, täytyyhän se tehdä!

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. Jaden pöllöilyt. Jade on ehkä yks hölmöimmistä (hyvällä tavalla) koirista mitä tiedän, se keksii kaikkea omaa kivaa, puhuu melkein selviä suomenkielen sanoja ja hölmöilee minkä kerkeää. Sen touhuista ei oikeasti voi tulla kuin hyvälle mielelle!

2. Nemin elämänilo. Nemiä on ihana katsoa kun se pääsee vapaana juoksemaan ja riehumaan. Siitä oikein huokuu se ilo, miten kivaa sillä on ja se tulee myös sen kertomaan iloinen virne naamallaan.

3. Sauna. Rakastan saunomista, siellä saa ajatukset tilaa ja voi kunnolla rentoutua. Puusauna ihan ykkönen!

4. Musiikki. Ei ilman musiikkia voi elää, rankan päivän jälkeen on ihana kaatua sohvalle ja laittaa hyvät musiikit pauhaamaan.

5. Meri. Vuoden Hyvinkäällä asuneena opin arvostamaan merta entistä enemmän. Kotkassa vettä tulee vastaan joka puolella, Hyvinkäällä sitä oikeasti saa hakemalla hakea. Hyvä mieli tulee kun istuu meren rannalla, kuuntelee laineiden liplatusta ja katselee merta.

6. Matkustus. Mulle tulee AINA hyvä mieli kun pääsen hieman reissaamaan. Kiva nähdä maailman eri paikkoja, eri kulttuureita, ruokia, ihmisiä ja puhua muutakin kieltä kuin suomea. Kyllä sitä joka vuosi haluaisi jossain päin maailmaa käydä kääntymässä. :)

7. Ruoka. Hyvä ruoka - parempi mieli, eikös se niin mene. Vielä parempaa se on kun siitä saa saa nauttia jonkun kanssa.

8. Aurinko. Joku voima siinä on kun energiataso lisääntyy ihan huimasti joka kerta kun aurinko paistaa. Oli sitten mikä aika vuodesta tahansa niin aurinko piristää aina.

9. Ystävät/poikaystävä. Tätä nyt ei varmaan kauheesti edes tarvii perustella :)

10. Mökkeily. Rauhallisuus, metsä, sauna, uiminen, nuotion äärellä istuminen ja hyvä seura.

 

En nyt anna tätä haastetta kenellekään, ottakoon se ken tahtoo :-)