Apua, me ollaan kyllä tosi ahkeria päivittämään näitä sivuja ;)

Valitettavasti ei vaan tapahdu mitään kertomisen arvoista.. Kamerakin jää useasti kotiin kun lähdetään ulkoilemaan niin uusia kuvia ei saa otettua. Mutta jospa sunnuntaina saisin napsittua uusia kuvia koirista.

Me ollaan tuo treenaaminen jätetty nyt ihan kokonaan, mutta josko se innostus taas nousisi kun kesäkin tulee. Vesipelastus on alkamassa Jadella ja siellähän meillä oli tavoitteena suorittaa SOVE, mutta saa nähdä uskaltaako.. hehe. Jadella tosi sopivasti on/oli juoksut ennen kauden alkua, joten voimme treenata melkeinpä koko kesän ilman keskeytyksiä, PAITSI että kun Jadella on juoksut kolme kertaa vuodessa niin se tauko taitaa tulla sittenkin kauden loppuun. Parempi siellä kuitenkin kuin alkukaudella! :)

Näyttelyissä emme ole käyneet pitkiin aikoihin, viimeksi tammikuussa. Haminaankin unohtui ilmoittaa (tyhmä pää!), mutta jos kesällä pääsisi muutamassa käymään, katsotaan vielä kumman koiran kanssa vai molempien. Jaden Venäjän muotovalion vahvistusta olen kovasti odotellut niin ei tarvitsisi enää ilmoittaa avoimeen luokkaan, mutta eipä ole vielä näkynyt.

Nemin kanssa sitä TOKOa pitäisi nyt enemmän harjoitella, jos saataisiin vähän parempia tuloksia aikaan..

Olemme viime viikkoina majailleet melkein koko ajan "maaseudulla" ja koirat on päässeet näkemään hevosia. Takapihan ohi kulkee harva se päivä muutama kavioeläin. Jännä kyllä ettei kumpikaan hauku, vaikka varsinkin Nemi on todella kova vartioimaan omaa pihaa ja ilmoittaa kyllä kaikille koirille ettei tänne ole mitään asiaa. Hevosia se vaan tuijottaa "suu auki"  Samoin kuin Jadekin. Jadelle ne ovatkin vielä ihmeellisempiä asioita, kun ei mielestäni ole koskaan niitä nähnyt. Kovin on mielenkiintoisia otuksia! Tallin ohi kun kävellään niin ei millään malttaisi jatkaa matkaa vaan haluaisi vaan katsella niitä. Höppänä!