Eilen meillä alkoi vesipelastus ja sää suosi toden teolla. Melkein heti kun treenit alkoivat, alkoi myös kaukainen jyrinä, tummat pilvet valtasivat taivaan ja sitten se alko - sade. Ja sitä vettä tuli kaatamalla, salamat välkkyivät taivaalla ja kuivat vaatteet olivat jo litimärkiä. Koiraharrastuksen ihanuutta, treenataan säällä kuin säällä. :D

Aloitin treenauksen ihan perus veneestä hypyllä ja riskillä otin heti ensimmäisellä kerralla kaikki täydestä matkasta. Veneestä hyppy menikin tosi hyvin, vaikka Jade vähän veneessä yrittikin pälyillä minuun päin, mutta hienosti hyppäsi ja ui suoraan maalitolppien läpi.

Toisella kierroksella sitten veneen haku, täysi matka ja varmuuden päälle menin vielä itse veneeseen, jotta Jade varmasti lähtisi sieltä rannasta. Tämä liike meni kyllä täysin nappiin, hienosti lähti rannasta ja hinasi veneen tolppien välistä. :)

Kahdella viimeisellä kierroksella otinkin sitten vientiä, joka ei juurikaan sujunut. Riskillä menin heti täyteen matkaan, mutta eihän se Jade mihinkään lähtenyt. Pari kertaa onnistui, mutta ei oltu 30 metrissä.. Täytyy laatia vaan uusia sotasuunnitelmia :p Ja tämähän on vain alkukankeutta!

Mukavaa oli, vaikka vettä satoikin...