Tänään olikin päivä täynnä actionia. Iltapäivä vietettiin taas mummin luona maton pesun parissa. Nemi hyppeli vähän väliä laiturilta mereen, Jade sen sijaan pysytteli vaan varjossa tai pönötti jossain aitan kulmalla kuin patsas. Saimme vieraaksi myös yksinäisen joutsenen joka tulikin vähän komentamaan meitä, Nemi olisi innoissaan hypännyt mereen ja lähtenyt jahtaamaan. Pakko oli pidellä kiinni, joutsen nimittäin tuli n. 3 metrin päähän ja sähisi aikalailla.. Hassu juttu kun meillä tuo vesipeto on Nemi, joka rakastaa uimista ja veteen hyppimistä todella paljon. Jade sen sijaan pysyttelee mieluummin kuivalla maalla, mutta sitten kun on kyse vesipelastuksesta, syttyy Jadekin. ;)

Illalla meillä olikin taas harjoitukset, jotka meni todella kivasti! Hieman on joutunut nyt miettimään taktiikoita ja toisaalta nyt on paljon helpompi harjoitella, koska SOVE on läpäisty ja nyt vaan RAUHASSA treenaillaan niin että ALO-kokeisiin kun menemme niin olisi mahdollisuus 1-tulokseen. Nyt keskitytään niihin ongelmakohtiin.

Tänään jätin ihan suosiolla veneestä hypyn väliin, koska mielestäni sitä on turha treenailla joka kerta, ellei ota viimeisenä "hauskana" liikkeenä jos muut on jo käyty.

Aloitettiin veneen haulla, joka sujui tosi hyvin. Edes pieni sivutuuli ei haitannut. Olen yrittänyt takoa päähäni että treeneissä paljon kehuja, jotta liikkeiden suorittamis-varmuus kasvaa ja liikkeistä tulee kivempia.

Kaksi seuraavaa kierrosta otinkin vientiä. Lyhyellä matkalla, kahdella toistolla ja veneestä enemmän kuin yksi lihapulla. Eli yritän tehdä veneestä kivemman. Eka vienti meni kyllä ihan pieleen, Jade EI IRROITTANUT. Siis tätä ei ole koskaan tapahtunut, Jadella meni kai itselläänkin pää sekaisin kun se alkoi hinaamaan meitä rantaan sillä vientiesineellä. Muilla kerroilla se sitten onnistuikin ihan nappiin, lähti hyvin rannasta. Nyt ei vaan pidä alkaa yhtään ahnehtimaan ja pidentämään matkaa, vaikka tuntuu että vienti sujuu.. Siihen se nimittäin kaatuu kun matkasta tulee liian pitkä.

Hukkuva otettiin taas viimeiseksi ja se on Jaden bravuuri. Ei haittaa vaikka olisi vihreän värinen tai polskisi miten lujaa, luokse on päästävä ja rantaan on tuotava. Sitä on oikeasti ilo katsella miten hyvin Jade toimii :)

Oli kyllä kivat treenit ja Jade oli huippu!