Pitkästä aikaa pääsimme taas vepeilemään. Tämä olikin vasta toinen kerta tällä kaudella. Ekat treenit meni ihan hyvin, kaikki paitsi vienti onnistui. Nyt nämä toiset treenit epäonnistuivat melkein kokonaan... Yhyy!

Ehkä minulla on pieni paniikki kun meillä on SOVE-koe lähestymässä..

Otin nyt kisajärjestyksessä eli veneestä hypyllä aloitettiin. Tämä on kyllä varma liike, ei se varsinaisesti vaan Jadella ole veneestä HYPPY vaan veneestä pudottautuminen.. Nyt meni vielä kepeistä ohi varmaan 4 metriä, eli tästä olisi tullut 20-21 pistettä.

Seuraavaksi vientiä, joka on meidän surma. Jade tiputtaa ja käy litkimään vettä. Todellä ärsyttävä tapa!!! Kyllähän se sieltä sitten tuli, kun maximi 30 sekuntia oli kulunut.. Eli tästä 0 pistettä.

Veneen haku on aina onnistunut, mutta ei tänään. :D Okei, meillä saattoi ohjaajien kanssa olla hieman epäselvää kuka sanoo ja mitä sanoo. Tänä vuonna on niin vähän treenattu etten itsekään muistan miten ollaan tässä liikkeessä toimittu. Mielestäni meni se 30 sekuntia ennenkuin lähti uimaan, tai oli vähän siinä ja siinä. Käskyjä tuli huudettua varmaan 10, ellei enemmän ja tolppien ohi meni varmaan 2-3 metriä, eli jos lähdöstä alle 30 sekuntia niin pisteitä tästä liikkeestä 16.

Hukkuvan pelastaminen on Jadelle todella varma liike ja lähtö rannasta olikin kuin tykin suusta! Valitettavasti maalilinjan ohitus oli taas jotain 2-3 metriä. Eli pisteitä tästä 22.

Tällä menolla yhteispisteet n. 58 ja hylätty.

Mutta vielä on aikaa laatia sotasuunnitelmia ja vähän treenatakin. Sitten koepäivänä katsotaan tuulen suunta jne ja mietitään kokeillaanko vai ei. Tällä hetkellä ei oo kovin korkeat odotukset..