Noniiin!

Minun piti jo viime viikolla päivittää, mutta Vuodatus ei taas toiminut ja kuvia ei päässyt lisäämään, joten luovutin. Nyt kuitenkin näyttää taas hyvältä kuvien lisäämisen suhteen.

Torstaina (viikko sitten) olimme taas vepe-treeneissä. Nyt ne meni tooooosi hyvin!! Ai että alkoi taas uskon kipinä palaa että ehkä Jadekin joskus pääsee vaihtamaan luokkaa.

Aloitin siis veneenhaulla, jotta saadaan vähän virettä Jadeen, joka taas helpottaa seuraavissa liikkeissä. Ei ollut taas mitään ongelmia.

Kiitos vaan Elinalle, joka otti muutaman treenikuvan Jadesta, saadaan tännekin vähän kuvia! :)




Tässä Jade urheana tuonut veneen ja juoksee jo hakemaan palkkaa



Seuraavalla kierroksella otin sitä kirottua vientiä... Nyt mulla oli uusi sotasuunnitelma, eli minä toimin lähettäjänä ja apuohjaaja saa mennä veneeseen. JA SEHÄN TOIMI!!
Otettiin vielä toistoja varmaan 4 kertaa ja vain kolmannella toistolla Jade pudotti esineen veteen eikä olisi halunnut lähteä, mutta lähti sitten lopulta kun tarpeeksi houkutteli. Jäi tosi hyvä mieli tuosta onnistuneesta suorituksesta ja alkoi taas kytemään ajatus josko sittenkin kokeeseen..

Viimeisellä kierroksella päätin kokeilla jotain erilaista. Otin oman veneen hinauksen, pelkällä köydellä. Hyvin meni siihen asti kun Jade hyppäri köyden PÄÄLLE ja kadotti sen. Löysi kuitenkin kovan etsimisen jälkeen, voi raukkaa. :(

Hyvät treenit oli kaikinpuolin! :)

Mitäs muuta ollaan puuhattu..

Käyty ainakin mustikassa koirien kanssa ja etsitty uusia lenkkimaastoja Kaukolan suunnalta ja niitähän löytyy PALJON!!
Vielä täytyisi rakentaa aita takapihalle, naapurissa on kissa joka ulkoilee ja seuraavassa naapurissa koira joka juoksee omalla takapihallaan. Nämä houkuttelee kummasti meidän koiria poistumaan omalta pihaltaan. :D

Juoksujakin odotellaan, molemmilta.. Ei näy..?

Löysin vielä hienon kuvan tuosta Jadesta, kuvaa aika hyvin Jaden hölmöä luonnetta. Joka paikkaan pitää tunkea lelujen kanssa..