Kirjoitetaan nyt tiivistetysti meidän kuulumiset, kun tässä nyt on peräkkäin tehty vaikka mitä!

Vesipelastuksessa meillä on ollut älyttömän pitkä tauko, ensin oli muuttokiireet ja kun vihdoin olisin päässyt treeneihin niin Jade päätti aloittaa juoksut, eli 3 viikkoa lisää taukoa..
Torstaina koittikin sitten viimeinen treenikerta tältä kaudelta.

Jade tosin tuntui olevan sitä mieltä että talvikausi oli aloitettu kun ei mikään sujunut. Kerkesimme ottaa vain 2 liikettä ja siltikin meni melkein tunti yliaikaa..  Ensimmäiseks otin veneen haun, jäin itse rannalle (virhe..?) ja niin jäi Jadekin. Kovalla houkuttelulla sitten lähti hakemaan ja hienosti toi. Vähän jäi kyllä paha mieli suuhun, kun ei onnistunut..

Ajattelin ottaa veneenhaun jälkeen vientiä.. mutta koska kello oli jo niin paljon ja hukkuvalla oli puku päällä niin ajattelinkin että 100 % varmaan liikkeeseen on hyvä lopettaa tämä kausi.. Jade oli edelleen sitä mieltä että tämä kausi on jo pulkassa, koska ei lähtenyt hakemaan hukkuvaa.. :D *...TU* Jouduin sitten kahlaamaan veteen että lähti..

Mietitään uudet toimintasuunnitelmat sitten ensikaudelle..

***

Tänään olin sitten Nemin kanssa Heinolassa valkoistenpaimenkoirien erikoisnäyttelyssä. Samalla kyydillä tulivat myös ihanat pojat Henkka, Boss ja Bonzo sekä tytöt Napsu ja Peppi. Autossa oli tiivis tunnelma, mutta hyvin kaikki matkustivat.

Valkkareita oli ilmoittautunut 29 kpl ja hyvin moni oli vielä poissa.. Tuomarina toimi Maija Sylgren.

Urosten luokassa olin Minnan apuhandleri Bossille. Boss meni tosi hienosti, seisominen vain tuntui olevan kovin vaikeaa kun ei suostunut jalkoja laittamaan mitenkään päin.. Boss sai hienosti EH, hieman palautetta painosta :p


Nemi oli tänään VAL ERI/3, ei saanut SA:ta. Hienosti Nemi seisoi, mutta juoksi todella laiskasti..
Nemi sai paljon kehuja arvostelussa pigmentistä: "UPEA pigmentti" ja sitten taas korvien asento voisi olla parempi.. Ihan tyytyväinen olen :) Nyt näyttelytaukoa!