Vuosi vetelee viimeistä päiväänsä ja nyt olisikin hyvä hetki taas vähän muistella mennyttä vuotta.

Nemin kanssa meillä on ollut todella vaisu vuosi, näyttelyissä kävimme 4 kertaa ihan kivalla menestyksellä. Muuten Nemi on lähinnä lomaillut ja yrittänyt tulla raskaaksi - tuloksetta.

Jaden kanssa onkin ollut hieno vuosi. Ensinnäkin korkkasimme viralliset toko-kokeet (alo3), joka oli odotettavissa... Nyt vain treeniä ja eteenpäin..
Kesällä myös uskaltauduimme VIHDOIN JA VIIMEIN vesipelastuksen soveltuvuuskokeeseen. Eihän meillä ole treenivuosia ollut kuin 4(?).. Jade vain junnaa paikoillaan kun en sitä vientiä saa sen päähän iskostettua. Anyway, Jade läpäisi kokeen erittäin hienosti!!!
Jade on pärjännyt upeasti myös näyttelyrintamalla. Talvella käväisimme Pietarissa hakemassa Jadelle viimeisen sertin ja RKF-tittelin. Venäjän muotovalion vahvistuksen saatuaan Jadesta tuli samalla kertaa myös Suomen, Viron ja Latvian muotovalio. heartSuomen puolella kävimme 3:ssa näyttelyssä, kivalla menestyksellä myöskin. Jaden kannalta tämä vuosi on ollut siis aivan mielettömän upea!!

Ensivuonna tiedossa ainakin pari näyttelyä, toivottavasti uskallamme myös johonkin kokeeseen - molempien kanssa.

Nyt tähän vielä kuvia meidän ihanalta joululomalta:











Rapea ei olekaan vielä täällä blogin puolella näkynyt:



Tänään taas tiedossa koirille rakasta pauketta. Eilen jo muutama pommi räjähti ja eipä siitä ainakaan Jade kovin pitänyt. Jade ei niistä stressaannu eikä käy läähättämään, pyrkii vain syliin ja haluu pysyä lähellä koko ajan. Sitä vaan pelottaa, arkajalka. Nemiä ei paljon pommit nappaa, menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Heh! Jokatapauksessa vien koirat hoitoon hieman kauemmas pommien paukkeesta, itse kun en ole kotona..

OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!