Niin se Joulu vaan lähestyy taas vauhdilla.. Koirien lahjat on ostettu ja sitten vaan toivotaan että joulukuusi ei tule syödyksi, tai kaadetuksi. Mulla ei olekaan vielä koirien aikana ollut kunnon joulukuusta kotona. Pieni pöytäkuusi vain, tällä kertaa hankimme AIDON kuusen. Saa nähdä mitä tapahtuu kun koirat jäävät yksin kotiin.... devil Jouluviikon olen itse lomalla, joten minimoidaan tuo tuho ;)

Tällä viikolla käväisimme pitkästä aikaa myös moikkaamassa koirakavereita, Nikiä ja Hiroa. Olipa ihana nähdä miten Hirokin oli kasvanut paljon. On se kyllä ihana ja vilkas poitsu! Nemi ei oikein välittänyt taas kummastakaan, koko ajan piti irvistellä ja näyttää kuka on pomo.. Onhan se tietenkin eri asia olla toisen pihalla kuin esim. lenkillä metsässä. Seuraavaksi ehkä sitten valoisan aikaan, saadaan jotain kuviakin. Nyt seisoimme pari tuntia pihalla lumipyryssä... hehe!

Muuten olen kovasti miettinyt pääni puhki seuraavia näyttelyitä. Mieli jo tekisi pitkästä aikaa kehään.. :) Molemmat tosin aloittivat kauhean karvanlähdön, joten veikkaanpa että kunnon turkki saadaan vasta maaliskuulle kasvatettua.....